Nieuwe werkwijze = over de fotograaf - Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen 😍

Robert van Ingen, aangenaam 👋

* Ontzettend bedankt voor deze foto Marloes van Doorn! Samenwerken met jou is altijd fijn!

Ik ben een passievolle bruidsfotograaf die zijn kennis & kunde
elke keer weer inzet om unieke liefdesverhalen te vertellen 💛

Stel je nu eens voor. Hoe zou het zijn als je je bruiloft opnieuw zou kunnen beleven?

Zo vaak als je wilt; zelfs dagen, maanden en jaren na de bruiloft. 

Het is mijn missie om het trouwboek zo te maken, dat als jullie je boek openen; dat jullie prachtige dag weer helemaal tot leven komt.  

Dat is waar Hart Voor Trouwen voor staat.

Ik zou het geweldig vinden als jullie, net als vele andere bruidsparen, naderhand zullen zeggen; ‘Wauw, wat een verrassing dat je zoveel kostbare momenten hebt vastgelegd. Ik merkte vaak niet eens dat je daar bij was!’

AFSTEMMING is de oplossing​

Jullie een ‘W-A-U-W’ gevoel geven. Daar ga ik voor.

Het meest belangrijke ingredient wat nodig is voor een succesvolle samenwerking is onze ‘klik’. Daar komen we echter alleen achter door elkaar te ontmoeten. En ik zal je eerlijk zeggen; dat is één van de leukste dingen aan mijn werk: nieuwe mensen leren kennen.

Als luisterend oor wil ik ontdekken wat voor jullie écht belangrijk is. En wat voor mensen jullie zijn. Kijk, het inhuren inhuren van een fotograaf is vaak vanzelfsprekend. Maar waarom willen jullie dit eigenlijk?

Wat doet er toe voor jullie? Wat vinden jullie wel en echt niet leuk? En wat vinden jullie belangrijk in een fotograaf en in de fotografie? 

Op basis hiervan kan ik met jullie, in afstemming, jullie unieke liefdesverhaal vertellen. 

Een 100% match is hiervoor de essentiële doorslaggevende factor.

In ons kennismakingsgesprek heeft Robert ons genoeg ruimte gegeven en tegelijkertijd waren zijn kwaliteiten duidelijk. De communicatie voor, na en tijdens de bruiloft verliep erg goed en Robert keek goed naar wat onze wensen waren. Wanneer we ons album openen, krijgen we telkens weer een heel blij en warm gevoel. Wij raden Robert zeker aan.
Mar Do  raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook. 

WERKWIJZE​

Je hebt vast wel eens iemand ‘say-🧀’ horen zeggen. Het gevolg is vaak een ongemakkelijk gevoel, geforceerd proberen te lachen en je naderhand ook nog is niet mooi voelen wanneer je de foto’s bekijkt.

De kracht van mijn werkwijze is dat jullie niet in de gaten hebben dat ik er ben 🤯

Ik blend als een kameleon in met de omgeving. Zo wordt ik vanzelf één van jullie gasten. En dat is voor mij dé manier om geforceerde ‘kiekjes’ te voorkomen! Zodat jullie makkelijk jezelf kunnen zijn. 

Tijdens de shoot had Robert leuke opdrachten die ervoor zorgde dat het écht een intiem moment samen was waarin we veel plezier beleefden. De spanning van het ‘voor de camera staan’ was daardoor meteen weg. Ook alle lol die we door dag heen hebben beleefd, spat af van de foto’s.
– Aniek Samuels – van der Linden  raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.

Meer over mij

* Ontzettend bedankt François Luxembourg! Voor geweldige (zakelijke) portretten moet je bij hem zijn!

Waar ik van hou? Vrij simpel. Quality time samen met mijn geliefde liefde, vrienden & familie.

Ook geniet ik er van om in de natuur te zijn, te sporten, lig ik regelmatig in een deuk dankzij onze kat Toppie, ben ik regelmatig gefascineerd door een nieuwe film of serie, kan muziek mij enorm raken en ben ik gek op dieren.

Oh en ik ben de gelukkigste man op aarde (sorry voor de bruidegom die dit leest) in het bijzijn van mijn lief. Het antwoord is voor mij altijd liefde. En dat is precies waarom ik bruidsfotograaf ben geworden 😉

* Met dank aan en gemaakt door de familie van het bruidspaar Joyce & Rik

”Photography is a way of feeling, of touching, of loving. It remembers little things long after you have forgotten everything.” – Aaron Siskind

Simpelweg gek op fotografie

Als creatieve duizendpoot ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever (handig bij het maken van trouwboeken 😄) en als fotograaf. Tijdens mijn studie bij De Fotoacademie Amsterdam kwam ik erachter dat mijn hart ligt in de documentaire fotografie, oftewel het vertellen van verhalen.

Na 2 jaar fotograferen tijdens mijn studie was ik eindelijk klaar om mijn vrije werk samen te brengen in een boek. Het boek gaat over mijn zusje en daarmee indirect ook over mij. ‘Close’ delen met de wereld was erg spannend.

Gelukkig heeft mijn doorzettingsvermogen zijn vruchten afgeworpen. In 2017 ben ik geselecteerd voor New Dutch Photography Talent en staat mijn werk nu ook in ‘New Photo’. Een selectie van de beelden uit mijn boek is hier te vinden: www.robertvaningen.com