Nieuwe werkwijze = over de fotograaf - Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen

Robert van Ingen, aangenaam 👋

* Ontzettend bedankt voor deze foto Marloes van Doorn. Samenwerken met jou is altijd fijn.

Ik ben een passievolle bruidsfotograaf die zijn kennis & kunde
elke keer weer inzet om unieke liefdesverhalen te vertellen 💛

Stel jullie nu eens voor. Hoe zou het zijn als jullie deze dag opnieuw zouden kunnen beleven?

Zo vaak als jullie willen; zelfs dagen, maanden en jaren na de bruiloft?

Mijn doel is jullie trouwboek zo maken, dat wanneer jullie het openen, jullie trouwdag weer helemaal tot leven komt.  

Gelijk wordt tot in de kleinste details zichtbaar wat jullie samen hebben beleefd. De lach, de traan en bovenal de liefde.

Zodat jullie er samen een leven lang van blijven genieten.

Ik zou het geweldig vinden als jullie, net als vele andere bruidsparen, naderhand zullen zeggen; ‘Wauw, wat een verrassing om te zien dat je zoveel kostbare momenten hebt vastgelegd. we merkten namelijk vaak niet eens dat je daar bij was!’

AFSTEMMING is de oplossing​

Jullie een ‘W-A-U-W’ gevoel geven. Daar ga ik voor.

Het meest belangrijke ingrediënt wat nodig is voor een succesvolle samenwerking is onze ‘klik’. Daar komen we echter alleen achter door elkaar te ontmoeten. Ik zal je eerlijk vertellen; nieuwe mensen leren kennen vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk 🥰

Als luisterend oor wil ik ontdekken wat voor jullie écht belangrijk is. En wat voor mensen jullie zijn. Kijk, het inhuren van een fotograaf is vaak vanzelfsprekend. Maar waarom willen jullie dit eigenlijk?

Wat doet er toe voor jullie? Wat vinden jullie wel en echt niet leuk? En bovendien: wat vinden jullie het meest belangrijk in een fotograaf en in de fotografie? 

Op basis hiervan kan ik met jullie, in afstemming, jullie unieke liefdesverhaal vertellen ❤️ 

Een 100% match is hiervoor de essentiële doorslaggevende factor.

In ons kennismakingsgesprek heeft Robert ons genoeg ruimte gegeven en tegelijkertijd waren zijn kwaliteiten duidelijk. De communicatie voor, na en tijdens de bruiloft verliep erg goed en Robert keek goed naar wat onze wensen waren. Wanneer we ons album openen, krijgen we telkens weer een heel blij en warm gevoel. Wij raden Robert zeker aan.
– Maritha doornenbal raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.

WERKWIJZE​

Ik zorg ervoor dat jullie meer genieten en minder geleefd worden. Waarom? Nou, ten eerste omdat dat wel zo fijn is voor jullie.
Ten tweede: hoe meer jullie genieten, hoe mooier en geslaagder de fotografie gaat worden. 

Hoe ik dat doe? Nou, je hebt vast wel eens iemand ‘say-🧀’ horen zeggen. Vaak is het gevolg een ongemakkelijk gevoel, geforceerd proberen te lachen en je naderhand ook nog is niet mooi voelen wanneer je de foto’s bekijkt 😕

Niet gek dat veel mensen na dit soort vervelende ervaringen zeggen: ‘ik ben niet fotogeniek hoor’.

 

De kracht van mijn werkwijze is dat jullie vaak niet in de gaten hebben dat ik er ben 🤯

Ik blend als een kameleon in met de omgeving. Zo word ik vanzelf één met jullie gasten. Dé manier om geforceerde ‘kiekjes’ te voorkomen! Zelfs de shoot wordt een moment om te genieten en lol te hebben!  

Zo kunnen jullie gemakkelijk en ontspannen jullie zelf zijn. En dat zie je terug in het wél fotogenieke resultaat!

Tijdens de shoot had Robert leuke opdrachten die ervoor zorgde dat het écht een intiem moment samen was waarin we veel plezier beleefden. De spanning van het ‘voor de camera staan’ was daardoor meteen weg. Ook alle lol die we door de dag heen hebben beleefd, spat af van de foto’s.
– Aniek Samuels – van der Linden raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.

Meer over mij

* Ontzettend bedankt François Luxembourg! Voor geweldige portretten moet je bij hem zijn!

Waar ik van hou? Vrij simpel. Quality time samen met alle dierbare mensen om mij heen 🥰

Ook geniet ik er van om in de natuur te zijn, te sporten, lekker te eten, lig ik regelmatig in een deuk dankzij onze kittens, ben ik zo nu en dan gefascineerd door een nieuwe film of serie, is muziek een verrijking van mijn leven en beleef ik veel plezier in omgang met kinderen & dieren.  

Oh en ik ben de gelukkigste man op aarde (sorry voor de bruidegom die dit leest) in het bijzijn van mijn lief. Het antwoord is voor mij altijd liefde ❤️

* Met dank aan en gemaakt door de familie van het bruidspaar Joyce & Rik

”Photography is a way of feeling, of touching, of loving. It remembers little things long after you have forgotten everything.” – Aaron Siskind

Simpelweg gek op fotografie

Als creatieve duizendpoot ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever (handig bij het maken van trouwboeken 😄) en als fotograaf. Tijdens mijn studie bij De Fotoacademie Amsterdam kwam ik erachter dat mijn hart ligt in de documentaire fotografie, oftewel het vertellen van verhalen.

Na 2 jaar fotograferen tijdens mijn studie was ik eindelijk klaar om mijn vrije werk samen te brengen in een boek. Het boek is een ode aan mijn zusje. Het vertelt een verhaal over haar, maar ook over ons. ‘Close’ delen met de wereld was spannend voor ons beiden.

Toch heeft dit zijn vruchten afgeworpen. In 2017 ben ik geselecteerd voor New Dutch Photography Talent en staat mijn werk nu ook in ‘New Photo’. Een selectie van de beelden uit mijn boek is hier te vinden: www.robertvaningen.com

Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches