Ervaringen - Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ class=”cs-hide-xs” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2016/09/Zij-kunnen-het-weten-def-2.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_element_section _id=”10″][cs_element_row _id=”11″][cs_element_column _id=”12″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2020/03/Hart_Voor_Trouwen_-Trouwen_Wedding_Photography_Holland_Beach-2.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Aniek Samuels – van der Linden  raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.
27 november 2018. 

Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf die niet zomaar de cliché kliekjes schiet, maar vooral oog heeft voor details. Robert heeft dit zeker! Het fotoboek bewijst dit nogmaals. Het is prachtig om te zien hoe Robert details en vooral bepaalde specifieke emoties vast kan leggen.

Tijdens de fotoshoot had Robert leuke opdrachten die ervoor zorgde dat het een intiem moment samen was, met vooral erg veel lol. De spanning van het ‘voor de camera staan’ was daardoor meteen weg. Ook alle lol die we door dag heen hebben beleefd, spat van de foto’s.

We hebben Robert ervaren als een prettige fotograaf. Iemand waar je van op aan kunt, stipt op tijd is en een tikkeltje perfectionistisch. Het is overduidelijk en leuk om te zien hoe hij werkt vanuit zijn hart. Zijn enthousiasme straalt er vanaf!

Wij kijken erg uit naar ons 1 jarige jubileum, waar Robert wederom bij is om ons grote bruidsfeest vast te leggen.

[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”15″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2020/03/Hart-Voor-Trouwen-_-Bruidsfotografie-_-Harderwijk-_-Zomerbruiloft-6471.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Felice Raemaekers  raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.
27 augustus 2019  

Toevallig wisten wij al van het bestaan van Robert’s bruidsfotografie af voordat we gingen trouwen. De keuze was dan ook snel gemaakt, omdat we al een tijd zijn mooie werk voorbij zagen komen. Wij vinden mooie foto’s van wat we samen meemaken allebei belangrijk. Daarom zochten we een fotograaf die de momenten op de bruiloft écht zou kunnen vastleggen.

Júist als deze momenten niet voorbedacht of geposeerd zijn. Robert heeft deze verwachting meer dan waar gemaakt. Hoewel we op de dag zelf niet van plan waren een fotoshoot te doen, hebben we dit toch gedaan op advies van Robert. Daar zijn we nu heel blij mee.

Tijdens de fotoshoot heeft hij ons op een creatieve en leuke manier geholpen om ons ongemak zoveel mogelijk weg te nemen. Tijdens de dag vonden wij Robert ook heel fijn om er bij te hebben. Hij heeft duidelijk plezier in zijn vak en brengt alleen maar positiviteit mee.

We hebben door wat probleempjes wat langer op de foto’s moeten wachten dan de bedoeling was. Nu ze er eenmaal zijn, kunnen we er naar blijven kijken en genieten we er nog steeds van! Bedankt Robert!

[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][cs_element_row _id=”24″][cs_element_column _id=”25″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2018/09/Hart-Voor-Trouwen-Landgoed-Oud-Zandbergen-Festival-bruiloft-3124.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Mar Do  raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.
20 augustus 2019 

Vorig jaar zomer zijn wij getrouwd en zochten een goede, leuke en spontane fotograaf. Via via kwamen wij terecht bij Hart voor Trouwen, Robert. Eerst hadden we een goed kennismakingsgesprek waarin Robert zijn kwaliteiten heeft laten zien en tegelijkertijd genoeg ruimte heeft gegeven aan ons. Het resultaat; waren we verkocht! De communicatie tot aan de bruiloft verliep erg goed en Robert keek goed naar wat onze wensen waren. Wij hebben een prachtige dag gehad waarin Robert alle facetten heeft kunnen vast leggen. De pure emoties, de spontane momenten en bovenal een heel duidelijke beeld van hoe de dag is verlopen. Na de bruiloft heeft hij van deze beelden een prachtig album gemaakt waar we nog regelmatig in kijken. We krijgen er een heel blij en warm gevoel van als we de foto’s weer zien. Robert is levert kwaliteit, is flexibel, spontaan en hij heeft oog voor detail!! Een fotograaf die wij zeker aanraden en een dag die voor altijd is vast gelegd.. Onze dank is groot…!!!

[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”28″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2020/03/Hart-Voor-Trouwen_Bruidsfotografie_Kasteel_Henkenshage-300-scaled.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Zoals zijn bedrijfsnaam al zegt heeft Robert een Hart voor Trouwen en een hart voor fotografie. Robert doet zijn werk met passie en enthousiasme. Op de bruiloft wist hij precies de juiste momenten vast te leggen. Dat deed hij onopvallend. Zoals je dat mag verwachten van een professionele fotograaf op een bruiloft. Samen met Naomi Diaz vormde hij een goed team. Zoek je een top fotograaf? Dan ben je bij Robert aan het juiste adres.

[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][cs_element_row _id=”35″][cs_element_column _id=”36″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2017/12/Hart-Voor-Trouwen-Bruidsfotograaf-Residence-Rhenen-1338.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text _order=”0″]

”Professioneel, open, eerlijk. Beter kun je Robert niet beschrijven. Deze “inspiratiebron” ziet mogelijkheden waar wij “normale mensen” niets bijzonders in zien. Maar na het zien van zijn geschoten resultaat valt je mond keer op keer weer open van verbazing.

Robert neemt je in het eerste gesprek al mee in zijn wonderbaarlijke wereld vol mogelijkheden, enthousiasme en oneindigheden. Hier worden alle wensen en eisen professioneel vastgelegd en doorgenomen, zodat hij vervolgens op bezoek bij de trouwlocatie op zoek kan gaan naar de mooiste en leukste plekjes, de beste lichtinvallen en de gekste kansen.

Tijdens je trouwdag is Robert aanwezig zonder dat je het merkt. Alles, maar dan ook alles wordt vastgelegd. Juist de momenten die niet “geposeerd” zijn, zijn de mooiste foto’s om uiteindelijk terug te zien. Juist die onverwachte foto’s, omdat je niet eens doorhad dat hij dat moment had vastgelegd.

Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.

[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”39″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2017/12/Hart-Voor-TrouwenBruidsfotograafStadhuis-Gouda-9350.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Maxime Geerlings-Markesteijn heeft Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie beoordeeld op Facebook — 5 sterren
24 juni 2018

[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][cs_element_row _id=”46″][cs_element_column _id=”47″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2017/12/Hart-Voor-Trouwen-Winterbruiloft-Kasteel-Echteld-6427.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Marja Bulte ter Meer heeft Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie beoordeeld op Facebook — 5 sterren
16 maart 2017

Wij waren op zoek naar een fotograaf die op de achtergrond aanwezig zou zijn om onze dag vast te leggen, zonder de dag te verstoren. Die de cruciale momenten op een natuurlijke wijze vast zou leggen zonder ‘gedwongen poses’. Dit heeft Robert zeker waargemaakt, hij heeft goed oog voor alle kleine en grote momenten, en heeft optimaal gebruik gemaakt van de locatie om mooie foto’s te maken. Tijdens de ceremonie hebben we niet eens opgemerkt dat hij er was, en toch heeft hij ook daar prachtige foto’s van gemaakt. Het eindresultaat in de vorm van een zeer uniek trouwalbum was een beleving op zich.

[/cs_text][/cs_element_column][cs_element_column _id=”50″][x_image type=”none” src=”https://hartvoortrouwen.nl/wp-content/uploads/2017/12/Hart-Voor-Trouwen-Bruidsfotografie-Fine-Art-Gelderland-Haren-Klooster-Bethlehem-3458.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]

Joyce van Gendt – Mulders heeft Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie beoordeeld op Facebook — 5 sterren
22 januari 2018

[/cs_text][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]

Ik ben op reis!

Daarom neem ik tijdelijk geen bruiloften aan. Wel wens ik jullie een prachtige dag toe met een fotografische topper!

Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders