De bruidsfotograaf - Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen

Robert van Ingen, aangenaam 👋

* Ontzettend bedankt voor deze foto Marloes van Doorn. Samenwerken met jou is altijd fijn.

Ik ben een passievolle bruidsfotograaf die zijn kennis & kunde
elke keer weer inzet om unieke liefdesverhalen te vertellen 💛

Stel jullie nu eens voor. Hoe zou het zijn als jullie deze dag opnieuw zouden kunnen beleven?

Zo vaak als jullie willen; zelfs dagen, maanden en jaren na de bruiloft?

Mijn doel is jullie trouwboek zo maken, dat wanneer jullie het openen, jullie trouwdag weer helemaal tot leven komt.  

Gelijk wordt tot in de kleinste details zichtbaar wat jullie samen hebben beleefd. De lach, de traan en bovenal de liefde.

Zodat jullie er samen een leven lang van blijven genieten.

Ik zou het geweldig vinden als jullie, net als vele andere bruidsparen, naderhand zullen zeggen; ‘Wauw, wat een verrassing om te zien dat je zoveel kostbare momenten hebt vastgelegd. we merkten namelijk vaak niet eens dat je daar bij was!’

AFSTEMMING is de oplossing​

Jullie een ‘W-A-U-W’ gevoel geven. Daar ga ik voor.

Het meest belangrijke ingrediënt wat nodig is voor een succesvolle samenwerking is onze ‘klik’. Daar komen we echter alleen achter door elkaar te ontmoeten. Ik zal je eerlijk vertellen; nieuwe mensen leren kennen vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk 🥰

Als luisterend oor wil ik ontdekken wat voor jullie écht belangrijk is. En wat voor mensen jullie zijn. Kijk, het inhuren van een fotograaf is vaak vanzelfsprekend. Maar waarom willen jullie dit eigenlijk?

Wat doet er toe voor jullie? Wat vinden jullie wel en echt niet leuk? En bovendien: wat vinden jullie het meest belangrijk in een fotograaf en in de fotografie? 

Op basis hiervan kan ik met jullie, in afstemming, jullie unieke liefdesverhaal vertellen ❤️ 

Een 100% match is hiervoor de essentiële doorslaggevende factor.

In ons kennismakingsgesprek heeft Robert ons genoeg ruimte gegeven en tegelijkertijd waren zijn kwaliteiten duidelijk. De communicatie voor, na en tijdens de bruiloft verliep erg goed en Robert keek goed naar wat onze wensen waren. Wanneer we ons album openen, krijgen we telkens weer een heel blij en warm gevoel. Wij raden Robert zeker aan.
– Maritha doornenbal raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.

WERKWIJZE​

Ik zorg ervoor dat jullie meer genieten en minder geleefd worden. Waarom? Nou, ten eerste omdat dat wel zo fijn is voor jullie.

Ten tweede: hoe meer jullie genieten, hoe mooier en geslaagder de fotografie gaat worden. 

Je hebt vast wel eens iemand ‘say-🧀’ horen zeggen. Vaak is het gevolg een ongemakkelijk gevoel, geforceerd proberen te lachen en je naderhand ook nog is niet mooi voelen wanneer je de foto’s bekijkt 😕

Niet gek dat veel mensen na dit soort vervelende ervaringen zeggen: ‘ik ben niet fotogeniek hoor’.

 De kracht van mijn werkwijze is dat jullie vaak niet in de gaten hebben dat ik er ben 🤯

Heb je wel eens een kameleon gezien? ⁠Op een bruiloft lijk ik best op dat beestje.

Zonder felle kleurovergangen dan. Dat zou niet goed zijn 😂

Waarin ik wel veel op dit beestje lijk is in mijn vermogen om mij te mengen in mijn omgeving.

Omdat mijn aanwezigheid vaak ongemerkt gaat, kan ik precies op het juiste moment, op de juiste plek zijn, zonder dat dit de boel verstoort.

Op deze manier krijgen jullie dé spontane foto’s waar jullie naar zoeken. Zelfs de shoot zal een moment zijn om te genieten van jullie trouwdag en lol te hebben. 

Zo kunnen jullie gemakkelijk en ontspannen jullie zelf zijn. En dat zie je terug in het wél fotogenieke resultaat!

Wat jullie op de dag is opgevallen, zien jullie vanuit een artistiek perspectief terug in het album.

Het resultaat is echter niet alleen hetgeen wat jullie gezien hebben. Ik ben namelijk ook jullie extra paar ogen. Ik fotografeer wat jullie niet zien. 

Ik kijk er naar uit om jullie te verrassen met die mooie gemiste momenten wanneer jullie het trouwboek te zien krijgen!

 

Tijdens de shoot had Robert leuke opdrachten die ervoor zorgde dat het écht een intiem moment samen was waarin we veel plezier beleefden. De spanning van het ‘voor de camera staan’ was daardoor meteen weg. Ook alle lol die we door de dag heen hebben beleefd, spat af van de foto’s.
– Aniek Samuels – van der Linden raadt Hart Voor Trouwen Bruidsfotografie aan op Facebook.

Meer over mij

* Ontzettend bedankt François Luxembourg! Voor geweldige portretten moet je bij hem zijn!

Waar ik van hou? Vrij simpel. Quality time samen met de dierbare mensen om mij heen 🥰

Ook geniet ik er van om in de natuur te zijn, te sporten, lekker te eten, lig ik regelmatig in een deuk dankzij onze kittens, ben ik zo nu en dan gefascineerd door een nieuwe film of serie, geniet ik van muziek en beleef ik veel plezier in omgang met kinderen & dieren.  

Het antwoord is voor mij altijd liefde ❤️

* Met dank aan en gemaakt door de familie van het bruidspaar Joyce & Rik

”Photography is a way of feeling, of touching, of loving. It remembers little things long after you have forgotten everything.” – Aaron Siskind

Simpelweg gek op fotografie

Als creatieve duizendpoot ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever (handig bij het maken van trouwboeken 😄). Tijdens mijn 3 jarige studie aan De Fotoacademie Amsterdam kwam ik erachter dat mijn hart ligt in de documentaire fotografie, oftewel het vertellen van verhalen.

In mijn laatste jaar was ik eindelijk klaar om mijn grootste project samen te brengen in een boek. Het boek is een ode aan mijn zusje. Het vertelt een verhaal over haar, over mij en daarmee over ons. ‘Close’ delen met de wereld was spannend voor ons beiden.

Toch heeft dit zijn vruchten afgeworpen. Ik ben door New Dutch Photography Talent geselecteerd en zo staat mijn werk nu ook in ‘New Photo’. Een selectie van de beelden uit mijn boek is op de onderstaande link te vinden. Spreekt dit artistieke werk je aan? Sommige bruidsparen vinden dit zo gaaf dat ze in hun bruiloft een combinatie willen tussen de stijl van Close en Hart Voor Trouwen. 

Ik ben op reis!

Daarom neem ik tijdelijk geen bruiloften aan. Wel wens ik jullie een prachtige dag toe met een fotografische topper!

Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders