Ontvang het gratis E-Book - Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen

Alles wat je moet weten of zelf kan voorbereiden

Ik geef je antwoord op vragen als: Hoe plan je de shoot goed en ruim in? Hoe voorkom je dat je trouwfoto's in het water lopen door regen? Hoe zorg je ervoor dat jullie first-look magisch mooi wordt? Welke dagdelen en lichtsituaties zijn het beste om schitterende foto's te schieten? ​

Alles wat je kunt doen om de juiste fotograaf te vinden

Zo geef ik je de meest essentiële vragen die je kan gebruiken om te checken of een fotograaf bij je past. Want wat kan je verwachten van een professional? Zoals, wat doe je als fotograaf om veiligheid te waarborgen? Denk aan het maken van back-ups zodat je foto's veilig opgeslagen zijn. En spreek je af wat er gebeurt als de fotograaf onverwachts niet aanwezig kan zijn door bijvoorbeeld een ongeval?​

‘Wauw, het was echt een verrassing om te zien dat je zoveel kostbare momenten voor ons hebt vastgelegd, vooral omdat we vaak niets eens merkten dat je daar bij was!’
Maritha & Roy
Gereageerd op 20 augustus 2019

Ik wens jullie een prachtige bruiloft toe en ik hoop dat jullie met deze tips het meeste uit jullie trouwfoto's halen 🎉

Krijg het E-Book hier cadeau van mij 🎁​

🔒 Je gegevens zijn veilig. Want eerlijk, ik hou ook niet van spam 😉

Alles wat je moet weten of zelf kan voorbereiden

Ik geef je antwoord op vragen als: Hoe plan je de shoot goed en ruim in? Hoe voorkom je dat je trouwfoto's in het water lopen door regen? Hoe zorg je ervoor dat jullie first-look magisch mooi wordt? Welke dagdelen en lichtsituaties zijn het beste om schitterende foto's te schieten?

Alles wat je kunt doen om de juiste fotograaf te vinden

Zo geef ik je de meest essentiële vragen die je kan gebruiken om te checken of een fotograaf bij je past. Want wat kan je verwachten van een professional? Zoals, wat doe je als fotograaf om veiligheid te waarborgen? Denk aan het maken van back-ups zodat je foto's veilig opgeslagen zijn. En spreek je af wat er gebeurt als de fotograaf onverwachts niet aanwezig kan zijn door bijvoorbeeld een ongeval?

‘Wauw, het was echt een verrassing om te zien dat je zoveel kostbare momenten voor ons hebt vastgelegd, vooral omdat we vaak niets eens merkten dat je daar bij was!’
Maritha & Roy
Gereageerd op 20 augustus 2019

Ik wens jullie een prachtige bruiloft toe en ik hoop dat jullie met deze tips het meeste uit jullie trouwfoto's halen 🎉

Krijg het E-Book hier cadeau van mij 🎁

Na het invullen kun je het E-book gelijk downloaden

😄

🔒 Je gegevens zijn veilig. Want eerlijk, ik hou ook niet van spam. Ik zal je slechts eenmalig een mail sturen  👍

Ik ben op reis!

Daarom neem ik tijdelijk geen bruiloften aan. Wel wens ik jullie een prachtige dag toe met een fotografische topper!

Bruidsfotografie Hart Voor Trouwen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders